Bona interna la 50-60 de ani in NJ

Publicat de: AnunturiDinAmerica.Com Visitors: 3908

15 Dec, 18 10:21 pm administrator
 • Caut bona cu viza de America de la inceputul lui Ianuarie 2019!Suntem o familie cu 4 copii, fete si baieti, cu varstele de 13, 6, 4 si 2 ani. Locuim intr-o zona rezidentiala frumoasa si linistita, in apropierea orasului New York:

  http://www.harringtonparknj.gov/

  Copiii mai mari (Sophia si Adrian) merg la scoala singuri, si stau la scoala de la 8 am – 3:30 pm. Copiii mai mici (Charlene si Eric) frecventeaza gradinita 4 zile saptamanal.

  Avem nevoie de cineva matur si responsabil, nefumator, la aproximativ 50-60 de ani, care sa se integreze in familia noastra si cu care sa avem continuitate pentru cativa ani. Vorbim romaneste in casa. Persoana respectiva va locui cu noi 6 luni in fiecare an si ne va ajuta cu copiii si treburile casei (mancare gatita, curatenie, etc). Celelate 6 luni pe an o avem pe tanti Maria, care a revenit la noi a 5-a oara, si cu care avem o relatie extraordinara. Dumneai pleca la data de 9 Ianuarie 2019. E bine ca viitoarea bona sa ajunga la noi la inceputul lui Ianuarie, ca sa preia responsabilitatiile treptatat de la tanti Maria. Ulterior, tanti Maria se va intoarce dupa 6 luni, si asa mai departe (prin rotatie fiecare bona sta 6 luni/an, adica atat cat permite viza de SUA).

  Se asigura mancare, cazare(propia camera) la noi in casa. Plata se face lunar, in suma fixa, in care sunt incluse 6 zile de munca pe saptamana. A saptea zi (sambata sau duminica, la alegere) e considerate zi libera. Daca doriti sa ne ajutati si in ziua respectiva, sunteti platita suplimentar, dar aceasta ramane la decizia dumneavoastra.Calatorim impreuna in timpul vacantelor, noi asiguram tot ce trebuie (am fost in Cancun, Bahamas, Florida, etc).

  E necesar ca persoanele doritoare sa aiba viza de America.

  Pentru mai multe detalii, incluzand salariale, discutam in privat. Multumesc anticipat, Cristina Florea (Nume la care ma gasiti pe Facebook)

 • E-mail :
  Cristina18ro2001@yahoo.com

Contact

Telefon 3474151109