Anunturi Din America
AnunturiDinAmerica.com nu este responsabil pentru informatiile furnizate sau publicate pe accest site.Nu suntem responsabili pentru informatiile adevarate sau nu publicate pe site.
 
1. PREZENTAREA SI ACCEPTAREA CONDITIILOR SERVICIULUI AnunturiDinAmerica.com
Serviciul anunturidinamerica.com (“Serviciul”), detinut si operat de catre anunturidinamerica.com (“Proprietarul”) este furnizat catre (“Membru”) sub rezerva respectarii prezentelor Conditii ale serviciului si a oricaror alte reguli si politici care vor fi publicate ulterior de proprietarul serviciului. Prezentele Conditii ale serviciului cuprind toate reglementarile si conditiile de derulare a Serviciului intre Proprietar si Membru si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat mai jos. PRIN PUBLICAREA DE INFORMATII PE ACEST WEBSITE VA DECLARATI ACORDUL DVS. CU PRIVIRE LA PREZENTELE CONDITII ALE SERVICIULUI.

 

2. DESCRIEREA SERVICIILOR 
Proprietarul asigura membrului capacitatea de a incarca prin intermediul portalului anunturidinamerica.com informatiile dorite, prin intermediul retelei Internet (World Wide Web). Proprietarul nu va taxa Membrul pentru acest serviciu. Membrul trebuie sa aiba propria conexiune la Internet (sa aiba intregul echipament necesar – un computer si un modem – necesare pentru a stabili o conexiune catre World Wide Web). In legatura cu acest serviciu, membrul este de acord sa: (1) sa asigure anumite informatii curente, complete si precise despre Membru asa cum sunt cerute de Serviciu, (2) sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise. Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca “Date de inregistrare”. In continuare, Membrul acorda Proprietarului permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite Date de inregistrare despre Membru si Serviciu la un loc, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui, adresei de e-mail, a celei postale sau numarului de telefon ale Membrului cu exceptia cazului in care: (1) Membrul imputerniceste in mod expres Proprietarul sau oricare alta persoana desemnata special de catre Membru pentru a dezvalui aceste informatii sau (2) Proprietarul trebuie sa dezvaluie aceste informatii in cadrul oricarui proces legal intentat impotriva sa. Daca orice informatie furnizata de membru este eronata, Proprietarul isi rezerva dreptul de a termina calitatea de membru a Membrului si dreptul de a folosi Serviciul.

 

3. MODIFICAREA CONTRACTULUI DE SERVICII
Proprietarul poate schimba prezentele Conditii ale serviciului in orice moment. Inaintea oricarei modificari a acestora, Proprietarul va instiinta Membrul prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii Serviciului. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile, puteti termina folosirea Serviciului in acel moment. Folosirea in continuare a Serviciului de catre Membru constituie un raspuns afirmativ de (1) acceptare a Conditiilor serviciului si (2) acordul Membrului de a se conforma Conditiilor serviciului, precum si a modificarilor sale.
4. MODIFICAREA SERVICIULUI
Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul cu sau fara notificarea Membrului. Proprietarul nu poate fi facuta raspunzatoare in fata Membrului sau a unei terte parti daca Proprietarul isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul.
5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Politica Proprietarului este de a respecta intimitatea Membrilor sai. De aceea, pe langa secretul Datelor de Inregistrare enuntate in sectiunea 2 mai sus, Proprietarul nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private ale oricarui membru in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau acest lucru este necesar pentru a: (1) respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat Proprietarului (2) proteja si apara drepturile Proprietarului, sau (3) actiona sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului. Membrul confirma si este de acord ca Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. Membrul confirma si este de acord ca anumite procesari tehnice ale mesajelor E-mail si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) conformarea cu cerintele de conectare la reteaua Internet, (3) conformarea cu limitarile Serviciului sau (4) conformarea cu alte cerinte similare.
6. CONTUL MEMBRULUI, PAROLA SI SECURITATEA
Odata devenit Membru al Serviciului, veti primi o parola si un cont. Sunteti in intregime raspunzator de pastrarea confidentialiatii parolei si contului, mai mult, sunteti in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul Dvs. Va puteti schimba parola in orice moment urmand pasii din instructiunile de utilizare; puteti de asemenea sa va deschideti un nou cont si sa inchideti unul vechi dupa dorinta Dvs. Membrul este de acord sa notifice Proprietarul asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Membrului sau orice alte violare a securitatii cunoscuta de Membru.
7. DENUNTAREA GARANTIILOR
Membrul este in mod expres de acord ca acesta foloseste serviciul pe propriul sau risc. Serviciul este oferit pe o baza de “asa cum este” si “disponibilitate”. Proprietarul denunta orice garantie de orice fel, exprimata sau implicita, dar nu limitata la garantiile acordate marfurilor, de folosire intr-un anumit scop sau de ne-atingere.Proprietarul nu acorda nici o garantie ca serviciul va fi conform cu dorintele dvs. Sau ca serviciul va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori, si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma folosirii serviciului vor fi corecte, sau ca eventualele defecte in functionarea programului vor fi corectate. Membrul intelege si este de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii prin folosirea serviciului se va face la discretia si pe riscul membrului si ca membrul va fi singurul rapunzator pentru orice avarie si/sau pierderi de date la computerul membrului ca rezultat al transferului unor asemenea materiale si/sau date. Proprietarul nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de bunuri sau servicii cumparate sau obtinute folosind acest serviciu sau orice alte tranzactii procesate folosind acest serviciu. Nici un fel de informatie sau acord, verbal sau scris obtinut de membru de la proprietar nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurile expres mentionate. Anumite jurisdictii nu permit excluderea anumitor garantii, deci unele dintre prevederile de mai sus nu se aplica in cazul dvs.
8. LIMITAREA RASPUNDERILOR
Proprietarul nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciului, pentru costul de procurare a altor bunuri si servicii sau rezultand din cumpararea sau obtinerea oricaror bunuri si servicii, a mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin acest serviciu sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor membrului, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte intangibile, chiar daca proprietarul a fost incunostiintata de posibilitatea unor asemenea daune. Anumite jurisdictii nu permit limitarea sau excluderea raspunderii pentru daune accidentale sau tangentiale, deci unele dintre prevederile de mai sus nu se aplica in cazul dvs.
10. STOCAREA DATELOR SI ALTE LIMITARI
Proprietarul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea sau incapacitatea de stocare a datelor.  Proprietarul nu a fixat o limita superioara a cantitatii de informatie folosita de catre un Membru; dar Proprietarul isi rezerva dreptul de a determina daca comportarea membrului este in concordanta cu litera si spiritul prezentelor Conditii ale serviciului si poate termina Serviciul daca comportarea Membrului este gasita a nu fi in concordanta cu prezentele Conditii ale serviciului.
11. COMPORTAREA MEMBRULUI
Membrul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin Serviciu. 
Folosirea de catre Membru a Serviciului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international. Membrul este de acord: (1) sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice; sa nu foloseasca Serviciul in scopuri ilegale; (3) sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la Serviciu; (4) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare. Serviciul foloseste reteua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea comportarea Membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Membrul nu va folosi Serviciul pentru a trimite scrisori inlantuite, mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. 
Membrul consimte sa nu transmita prin Serviciu nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Membrul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. Membrul nu se va amesteca si nu va influenta folosirea de catre al Membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a Serviciului sau a altor Servicii similare. Proprietarul, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la Serviciu daca comportarea Membrului nu se va conforma prezentelor Conditii ale serviciului.
12. DEGREVARE
Membrul consimte sa degreveze Proprietarul, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre Membru a Serviciului, violarea Contractului de Servicii de catre Membru sau din folosirea de catre o alta persoana a Serviciului prin computerul Membrului, de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.
13. TERMINARE
Membrul sau Proprietarul pot termina Serviciul cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. Terminarea va fi insotita de o notificare scrisa catre partea cealalta. Proprietarul nu poate fi raspunzatoare catre Membru sau oricare alta terta parte pentru terminarea Serviciului. 
Daca Membrul are obiectii in legatura cu prezentele Conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de Serviciu in orice fel, Membrul are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa Serviciul; (2) sa renunte la calitatea de Membru la Serviciu; (3) sa instiinteze Proprietarul pentru terminarea Serviciului. La terminarea Serviciului, dreptul Membrului de a folosi Serviciul si software-ul aferent inceteaza imediat. Membrul nu va avea nici un drept sa ceara iar Proprietarul nici un fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale membrului catre sau dinspre oricare terta persoane.
14. NOTIFICAREA
Toate notificarile catre cealalta parte se vor face in scris prin e-mail sau posta conventionala. Proprietarul poate trimite notificari sau mesaje prin Serviciu pentru a informa Membrul asupra modificarilor din prezentele Conditii ale serviciului, a Serviciului sau alte probleme importante; toate aceste mesaje vor constitui notificari catre Membru.
15. PARTICIPAREA LA PROMOTII SI PUBLICITATE
Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promotion cu firme care isi desfac produsele prin Serviciu. Orice asemenea corespomdenta sau promotion, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemena corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre Membru si organizatorul actiunii de promotion. Proprietarul nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru orice parte a acestei corespondente sau promotion.
16. DREPTURILE DE PROPRIETATE ASUPRA CONTINUTULUI
Membrul recunoaste ca continutul, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale continute in publicitatea sponsorizata sau informatie comerciala distribuita prin e-mail prezentata Membrului prin Serviciu (“Continut”) de catre Proprietarul si organizatorii de promovare, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate (Trade Mark), patente sau alte legi si drepturi de proprietate; de aceea, Membrului ii este permis sa foloseasca acest Continut numai cu autorizare expresa a Serviciului sau a organizatorilor de promotion. Membrul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivative din respectivul Continut fara acordul expres al Serviciului sau a organizatorului de promovare.
17. LEGI
Prezentele Conditii ale serviciului vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia SUA si a Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu acestea. Membrul si Proprietarul sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare.  Inabilitatea Proprietarul de a aplica orice drept sau prevedere ale prezentelor Conditii ale serviciului nu va constitui o derogare de la aplicarea ulterioara a acestor drepturi in afara cazului in care acest lucru este incuviintat de catre Proprietar in scris.  Membrul si Proprietarul sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la acest Serviciu trebuie initiata in rastimp de un (1) an de la inceprea acesteia, altfel, dupa acest interval de timp orice actiune devine nula si neavenita.  Titlurile capitolelor din prezentele Conditii ale serviciului sunt numai pentru exemplificare si nu au nici o semnificatie legala sau contractuala.

Conditiile citirii blogului

Anunturidinamerica.com nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana. Anunturidinamerica.com nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de anunturidinamerica.com, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul anunturidinamerica.com trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin www.anunturidinamerica.com si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al www.AnunturiDinAmerica.com. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

– este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 500 de caractere). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: Leac Pentru Suflet – www.anunturidinamerica.com)

– sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea anunturidinamerica.com”.

AnunturiDinAmerica.com isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea www.AnunturiDinAmerica.com, ci numai raspunderea persoanelor respective.

AnunturiDinAmerica.com poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de www.AnunturiDinAmerica.com nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

AnunturiDinAmerica.com nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de AnunturiDinAmerica.com.

Limitarea raspunderii

AnunturiDinAmerica.com nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. AnunturiDinAmerica.com va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, AnunturiDinAmerica.com nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe AnunturiDinAmerica.com pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, AnunturiDinAmerica.com si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al AnunturiDinAmerica.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe AnunturiDinAmerica.com si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului AnunturiDInAMerica.com.

AnunturiDinAmerica.com nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia. AnunturiDinAmerica.com nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de AnunturiDinAmerica.com, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

 

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. AnunturiDinAmerica.com nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. AnunturiDinAMerica.com nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

AnunturiDinAmerica.com are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.